Saturday, February 26, 2011

Filled Under:

LAWAK SERAM!!!!!

Secara tidak sedar kita sedang di "dakwah" oleh mereka tetapi kita tidak sedar ,mereka melazimi simbol-simbol mereka supaya manusia terbiasa dengan keadaan itu . Tujuannya ialah mengurangkan kejutan dan membuka ruang redo secara tidak sedar supaya kemunculannya nanti di terima dan diakui oleh manusia .

Dengan meniru " perhatikanlah alam maka akan kamu lihat tanda-tanda kebesaran Allah ada di mana-mana ,maka pakcik Sam pun meniru metod itu iaitu "tanda Dajjal ada di mana-mana...sesungguhnya dakyah dajjal terlalu berhikmah ...


kisah pentagon di serang hampir serentak dengan serangan ke atas menara berkembar , ada beberapa perkara yg pelik dan lucu dlm katagori seram . Tiada satu pun tempat duduk dan bangkai pesawat didapati di kawasan rempuhan itu , Ditambah pula berduyun-duyun lori pengangkut pasir dan batu datang ke Pentagon dan menimbus kawasan serangan dengan begitu cepat sekali , dan tape rakaman di bangunan berdekatan dengan segera di ambil oleh agen FBI ... mereka cuba menutup persembahan lawak seram mereka dengan cepat sekali ..dan siaran TV di seluruh dunia ditumpukan ke 2 menara berkembar di New York ...0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright @ 2013 wArDaTuL hAmRa' SiTe... (^^).